SivukarttaPalaute
FIN   
 
Soita meille:
(0) 504390310
ETUSIVU
PALVELUT
YRITYKSESTÄ
KUMPPANIT
S.M.A.R.T. - korjaus Nahka Nahan huolto Verhoomo So Pure nanoteknologia
Tärkeää!
Nahan hoito
Nahan kitinä
Pigmentoitu tasainen nahka


Miten Te löysitte meidät?
Nahan kitinä       L�het� yst�v�lle!    Tulosta

Vinkkejä ajoneuvon nahkaosien ja nahkakaluston kitinän vähentämiseen !

Ajoneuvon nahkaosien ja kaluston kosketuspinnoilla esiintyy usein kitinää. Jotkut hoitovälineet mahdollistavat sen poistamisen kokonaan. Aina se ei onnistu. Useat hoitovälineet sisältävät mehiläisvahaa, jotka toimivat päinvastoin eli niitä ei saisi käyttää.
Nahkaesineiden kitinän poistamista varten toimi seuraavalla tavalla:
Ensiksi puhdista kaikki kosketuspinnat. Kosketuspinnat ovat niitä osia, jossa pehmusteen osat koskevat toisiinsa, mutta myös esineen päällipintaan kuormituksesta syntyneet rypyt, jotka vastakkain osuessaan aiheuttavat häiritsevää kitinää. Sen poistamiseen käytä pehmeätoimista puhdistusainetta

Kuivumisen jälkeen levitä esineen päällipintaan ohut kerros tuotettamme Leisol Quiet Cream. Tuote levitetään nukkaamattomalla liinalla esineen pintaan, annetaan kuivua ja tarvittaessa toistetaan menetelmä. Vaikeasti päästäviin paikkoihin voi laittaa tuotetta myös pensselillä.
Tämä tuote hoitaa nahkaesineen päällipintaa ja suojaa sitä kauan epämiellyttävältä kitinältä.

Lopuksi ongelmallisessa paikassa on nostettava kitinää aiheuttavaa kuormitusta ja tarkistettava, onko joku melulähde jäänyt huomaamatta. Tarvittaessa tulisi edellä mainittua menetelmää toistaa.
 


 

edge team