SivukarttaPalaute
FIN   
 
Soita meille:
(0) 504390310
ETUSIVU
PALVELUT
YRITYKSESTÄ
KUMPPANIT
S.M.A.R.T. - korjaus Nahka Nahan huolto Verhoomo So Pure nanoteknologia
Tärkeää!
Nahan hoito
Puhdistus ja huolto
Nahan kitinä
Pigmentoitu tasainen nahka


Mitä Te teette, jos Teidän nahka tuotteelle tapahtuu jotain?
Nahan hoito      L�het� yst�v�lle!    Tulosta

Ajoneuvon nahan oikea hoito !

Vinkkejämme uusien (maks. 3-5 v.) nahkaesineiden hoitoon: 
Tahraantunutta nahkaa suositellaan puhdistettavaksi tahraantumisen asteesta riippuen joko miedolla (Mild) tai vahvalla (Strong) pesuaineliuoksella. 

Uutta nahkaa tulee ensimmäisen 3 vuoden aikana käsitellä nahanhoitovälineellämme (Leather Shield). Uudesta nahasta valmistetut esineet eivät tarvitse mitään erikoishuoltoa, riittää jos sitä käsitellään raapaisu- ja kulumajäljiltä sekä värimuutoksilta suojaavalla aineella.Erityisesti kuljettajanistuimelle tulee ensimmäisen kolmen käyttövuoden kuluessa huomattavia kulumajälkiä. Sellaisten jälkien syntymistä auttaa estämään nahkaesineiden hoitoväline. Kuljettajanistuinta on hoitovälineellä käsiteltävä joka 3. kuukausi, muita nahkapehmusteella peitettyjä paikkoja 6-12 kuukauden välein. Hyvin säilytettyjä, vanhempia nahkaesineitä tulisi käyttöasteesta riippuen käsitellä nahkaesineiden hoitovälineellämme Leder Protector, jolla käsitellystä nahasta tulee sametinpehmeää.
 
Nahka on periaatteessa puhdistettava ennen jokaista huoltoa (mieto tai vahva puhdistusaine). Mikäli nahkaa ei puhdisteta, epäpuhtaudet tarttuvat hoitovälineen vaikutuksella nahan pintaan. Nahanpuhdistusharjamme helpottavat olennaisesti lian poistamista.
Nahkaesineiden päällyspintaan suosittelemme hoitotuotettamme Leder Protector. Se sisältää antioksidantteja, joiden ansiosta Leder Protector pysäyttää nahkakerroksen rappeutumisen. Tuotteeseen sisältyvä UV-suodatin suojaa vanhan ja arvokkaan nahan päällikerrosta haalistumiselta. Sen lisäksi tuote antaa nahalle silkinpehmeän pinnan.
 
Kabrioletin istuimia kannattaa edellä mainittujen tuotteiden lisäksi käsitellä myös tuotteellamme Elephant Leather Preserver. Mainittu synteettinen voiteluaine muodostaa kabrioletin nahkapehmusteeseen vahvan impregnoidun kerroksen ja suojaa sitä homeelta.
Hankautuneiden ja naarmuuntuneiden paikkojen (yleensä kuljettajanistuin tai kuljettajanpuolinen pehmuste) alkuperäisväriä voi uusia tuotteellamme Leder Fresh. Sama tuote muodostaa suojakerroksen nahkaesineen päällipintaan.


Nahkakalusteiden, auton sisustuksen ja nahkaesineiden ammattimaisen hoidon ja korjaamisen voi toteuttaa myös pätevässä huoltoyrityksessä – SMARTSERVICE  Oy !

 

edge team