SivukarttaPalaute
FIN   
 
Soita meille:
(0) 504390310
ETUSIVU
PALVELUT
YRITYKSESTÄ
KUMPPANIT
S.M.A.R.T. - korjaus Nahka Nahan huolto Verhoomo So Pure nanoteknologia
Tärkeää!
Nahan hoito
Nahan kitinä
Pigmentoitu tasainen nahka


Miten Te löysitte meidät?
Tärkeää!      L�het� yst�v�lle!    Tulosta

Tärkeitä sääntöjä nahan puhdistamiseen!

1. Puhdistus on aina aloitettava laimealla puhdistusaineella, jotta vältytään vahvemman puhdistusaineen aiheuttamilta vahingoilta. Mikäli laimeammasta puhdistusaineesta ei ole apua, valitse asteen verran vahvempi aine. 
2. Ennen puhdistamista on aina huolellisesti pohdittava, minkälainen puhdistusaine sopii kyseessä olevan tahran poistamiseen parhaiten. Onko nahka huokoista vai ei? Onko tahra imeytynyt sisään vai onko se vain nahan päällipinnalla? Onko kyseessä rasvainen epäpuhtaus vai "saaste"? 
3. Kaikkien puhdistusaineiden vaikutus ko. nahkaesineeseen täytyy testata piilossa olevaan paikkaan ja myös näkyvissä paikoissa on ensiksi puhdistettava vain pieni ala ja heti puhdistuksen jälkeen se on kuivattava föönin kylmäilmapuhalluksella. Mikäli nahkaesineelle syntyy puhdistusaineen vaikutuksesta odottamaton reaktio, on ennen puhdistuksen jatkamista neuvoteltava asiasta asiantuntian
 kanssa. 
4. Hyvin kosteutta imevät pinnat tulee puhdistaa aina mahdollisimman vähällä vedellä ja mikäli mahdollista ne on puhdistettava mahdollisemman tasalaatuisesti, jotta vältytään tahrojen syntymiseltä. Myös pigmentoitua nahkaa on puhdistettava mahdollisemman vähällä vedellä ja vaahdolla. 
 

Vinkkejä vanhasta (tasaisesta) nahasta valmistettujen esineiden puhdistukseen:
Nahkaa tulisi periaatteessa puhdistaa ennen jokaista huoltoa (Mild tai Strong Leather Cleaner). Mikäli nahkaa ei puhdisteta, epäpuhtaudet tarttuvat hoitovälineiden vaikutuksesta vahvemmin nahan pintaan. Nahan puhdistusharjamme helpottavat olennaisesti kiinnikuivuneen lian poistamista.
 

edge team